Annuleringen en Retourneren

Uw afkoelperiode en het recht om een ​​bestelling te annuleren

Als consument heeft u 14 kalenderdagen vanaf de dag dat een item fysiek werd geleverd om ons te informeren dat u een artikel wenst te retourneren. U heeft dan nog 14 kalenderdagen vanaf dat punt om het product daadwerkelijk te retourneren of het bewijs te leveren van het retourneren indien u klaar bent. U zal de directe kosten moeten dragen om de goederen te retourneren. Bij de retourzending wordt uw betaling terugbetaald via de originele betaalmethode (bijv. Paypal naar Paypal of Bank naar Bank). Als de bestelling al is verzonden, neem dan contact met ons op (met de mogelijkheid om de levering nog te stoppen) of stuur het artikel terug naar ons Verenigd Koninkrijk of Europees adres voor een volledige terugbetaling - maar vul alstublieft uw bestelling details in zodat we kunnen Verwerk dit snel en efficiënt. De opzeggingstermijn vervalt na 14 dagen vanaf de dag waarop u de definitieve goederen fysiek bezit hebt (of door u wordt verworven door een derde dan de vervoerder en door u aangegeven).

Verwerking van restituties

Wij zullen altijd kopers terugbetalen binnen 14 kalenderdagen, maar meestal veel sneller, zodra we het geretourneerde object hebben ontvangen of een retourbewijs ontvangen. Wij vergoeden uw oorspronkelijke kosten van uitgegeven verzendkosten, maar niet de kosten van het retourneren van artikelen (tenzij het origineel oorspronkelijk in de fout is verzonden of defect is). Wij kunnen de vergoeding inhouden tot we de goederen terug hebben ontvangen of u heeft bewijs geleverd dat u de goederen heeft verzonden, naargelang het vroegst is. U zult de goederen terugsturen of overhandigen aan ons zonder onnodige vertraging en in ieder geval uiterlijk 14 dagen vanaf de dag waarop u uw terugtrekking uit dit contract aan ons overgaat. De deadline is voldaan als u de goederen terugstuurt voordat de periode van 14 dagen is verstreken.

Geen restocking kosten

U bent alleen aansprakelijk voor een verminderde waarde van de goederen die voortvloeien uit de verwerking anders dan wat nodig is om de aard, kenmerken en werking van de goederen vast te stellen. Als u een gebruikt artikel wilt terugvinden (na de bovenstaande 14 dagen) dan kunt u mailen info@dermfix.eu om te bespreken of we kunnen helpen, en in dit geval moeten we mogelijk een restocking fee in rekening brengen.

Om uw recht om te annuleren, kunt u contact opnemen met:

Dermfix GmbH
Ried 46C
6363 Westendorf, AT
E-mail: info@dermfix.eu

Vermeld alsjeblieft uw beslissing om van het contract te onttrekken. Deze verklaring kan worden gedaan per post, fax of email. Wij zullen dan de ontvangst van uw annulering bevestigen. Om te voldoen aan de uiterste uiterste termijn van 14 dagen, is het voldoende dat u uw mededeling verzendt vóór de terugtreptijd.


Voorbeeld tekst van informatie die we nodig hebben om een ​​annulering te verwerken:

Verzenden naar:

Dermfix GmbH
Ried 46C
6363 Westendorf, AT
Email: info@dermfix.eu

Ik / Wij [*] hierbij op te geven dat ik / ons [*] mijn / onze [*] koopcontract van de volgende goederen intrekt:

Besteld op [*] / ontvangen op [*]:

Naam van consument (en):

Adres van consument (en):

Handtekening van consument (en):
(Alleen vereist als dit formulier op papier wordt verzonden).

Datum:

[*] Schrappen wat niet past.


uitsluitingen

De bovenstaande rechten gelden niet voor de volgende contracten:

• Contracten voor het leveren van goederen die aan de specificaties van de consument zijn gemaakt of duidelijk zijn gepersonaliseerd.

• Contracten voor de levering van verzegelde goederen die niet geschikt zijn om terug te keren wegens gezondheidsbescherming of hygiënische redenen en na verzending niet afgesloten zijn.

• Business to Business-contracten die niet onder consumentenrecht vallen.